Ett nytt försök

Få se om jag hinner blogga lite. Det är ju rätt trevligt att skriva och jag har gjort det till och från sedan 2008, snart 10 år.

Mycket har hänt, Lykke har fyllt 1 år, huset börjar bli klart. Jag har fått en symaskin och tycker det är jättekul att sy! Ja, det har hänt massor med annat med, men sygrejen kan jag börja med. Har köpt ett gäng mönster från Hallonsmula Design och testat ett par stycken. Kul! Men skulle vilja ha ett par till och sy lite andra grejer. Tiden fattas, men efter jag blivit mamma så har jag blivit mycket snabbare när det gäller att göra grejer. Effektiva jag liksom!

Började med en mössa, enkelt och bra!

Och sen ett par baggy pants. Älskat modellen! Har blivit ett par stycken.

Ett par till, med får på!

Skinny baggy knickers, hur det nu går ihop! 🙂

Ett par till, skinny baggy knickers

Enkel t-shirt

T-shirten på lilla damen

Organizer till barnvagnen!

En bild till!

Solkeps/ solskydd till vagnen, mitt första beställningsjobb! Sjukt nöjd! Och det är kanon att ha på suffletten nu på sommaren!

One comment

  1. Fanny says:

    Har saknat din blogg. Jag hittade hit för runt 3 år sedan,när jag googlade på ”Hemnes skåp” 😎 Ni var så fina på ert bröllop, och jag blev väldigt glad när jag såg att ni hade fått en liten Lykke 💕

    Mvh,

    Fanny

Kommentera