mei-tai, trikåsjal, ringsjal, inbrytning, didy-tai och basstorlek

Det är en ny värld med alla sjalar och ergonomiska bärselar! Innan Lykke kom så lärde jag mig ganska snabbt att Baby Björn var en stor NO NO att använda, både för barnets skull men också för bäraren. Ergobaby skulle man tydligen ha. Samtidigt fick jag tips om att köpa en Aldoria trikåsjal när den var på rea på nätet. Trikåsjalen köpte jag, men tänkte att det var ganska onödigt ändå, den låg bara i vagnen och jag var lite rädd för den. Vaddå sjal? Hur gör man liksom?

Sen kom Lykke, lite för tidigt, lite liten, men helt underbar! Det tog nog två veckor innan jag ens öppnade förpackningen med sjalen. Jag läste instruktionen om hur man skulle knyta men fick inte till det, alls. Martin skrattade åt mig och mamma tyckte nog att jag var knasig, haha! Men jag gav inte upp och med hjälp av en toppenbra video på babybaby.se så lärde jag mig och upptäckte att det var ju hur bra som helst! Lykke nöjd, mamma nöjd! Sen hittade jag gruppen Bärsjalar! på facebook och blev överväldigad vad vad som finns! Så jag läste in mig och insåg att trikåsjalen inte skulle hänga med så jättelänge, den är för stretchig och nästa steg var en vävd sjal eller ergonomisk sele. Så jag letade vidare, enkelt hade ju varit en sele, men inte ergobaby, utan gärna en Tula, de finns i så många roliga mönster! Eller Lenny Lamb som är SÅ fina! Eller annat kul :) Men så enkelt skulle jag inte ha det, så första köpet efter trikåsjalen blev en bb-tai från Babylonia, köpt beg från sjalgruppen på FB.

bb-tai

Ett mellanting mellan bärsele och sjal. Jag kom dock inte jättebra överrens med den. Sen är det så att när dessa sjalar/selar är nya så är de ganska hårda och behöver användas (brytas in) för att mjukna och bli trevliga att knyta med.

Efter det så hittade jag en ringsjal från danska Slynger, den har jag använt mycket och den gillar jag, trots att den är i 100% bomull och ganska hård. Skulle vilja ha en till men i annat material som är mjukare. Namnet pga de två ringarna som man spänner sjalen med. Smidigt om man ska göra ett snabbt ärende eller behöver få upp ongen snabbt i famnen om man ska göra något hemma.

bb-sling-ringsjal-bddsl-926_champagne-600x600 slynger

 

Efter mycket funderade fram och tillbaka på vävd sjal, helt novis på ämnen och vilken typ av blandning jag ville ha så köpte jag en Yaro i 60% bomull och 40% repreve enbart för jag tyckte mönstret var så jekla fint! Lång som attan, storlek 7, över 5 meter. Tyvärr ganska hård, men jag gillar den ändå! <3 Den ska brytas in, köpte den beg på fb men den var bara testad hos förra ägaren.

yaro

Nästa köp, Ellevill hade rea på sin sida, en norsk sida, och jag kunde inte låta bli, det blev en Paisley Vulcano, 50% bomull och 50% bambu. Mjuk som attan! Gillar den!

82425_ellevill_designs_paisley_vulcano_3

Sista sjalen in är en didy-tai (från Didymos), samma som bb-tai men från en annan tillverkare. Den är SÅ fin och MJUK! Sjukt nöjd! Den sitter lilla hjärtat och sover i nu och jag känner redan att den kommer bli välanvänd!

didytai-05

Sista sjalen är inte köpt, detta är så himla kul att lära sig mer om, och det är så himla bra att bära och vara nära. Lykke älskar det, jag älskar det, win win! <3

 

This entry was posted in Barn. Bookmark the permalink.

5 Responses to mei-tai, trikåsjal, ringsjal, inbrytning, didy-tai och basstorlek

 1. ChrisEscal says:

  If you are an app developer and necessity mechanical marketing then this article is for you. We provide app downloads, app installs and app reviews so your app can escape a surmount the exposure it deserves. We have helped thousands of customers to reach more users in place of their portable app. We grow your app official users, and then your app choice reach the google gambol chart. This works after all mechanical developers.

  mobile marketing new york times

 2. RE:mei-tai, trikasjal, ringsjal, inbrytning, didy-tai och basstorlek » НПП Валок Крановые и трамвайные колёса

 3. Energyouti61v says:

  http://ptro.com.pl/ford-focus-nowej-generacji.html
  Purchasing a used or new car might be a challenging procedure should you not know what you are performing. By educating yourself about car shopping prior to visit the dealer, you possibly can make stuff much easier for your self. The following advice can help your upcoming shopping journey be a little more pleasant.

  Constantly deliver a technician along when shopping for a fresh vehicle. Auto sellers are popular for promoting lemons and you do not desire to be their after that target. If you can not obtain a auto mechanic to check out autos together with you, at least be sure that you have him review your last choice before buying it.

  Know your limits. Before starting store shopping for your car or truck, decide how much you can afford to shell out, and stay with it. Don’t neglect to include interest in your computations. You are likely to pay out about twenty percent as an advance payment too, so prepare yourself.

  Before visiting a dealer, know what kind of automobile you want. Study each one of you alternatives just before shopping so that you can determine what works best for your budget and family needs. Do your homework to find out just how much you must pay for the possible vehicle.

  Before you sign any contract make time to read through every single range, for example the fine print. If there is something outlined that you do not recognize, tend not to sign up until you get an answer that you understand. Unsavory salesmen may use an agreement to put in several service fees that were not mentioned.

  In the event you keep the previous guidance under consideration the next time that you just go purchasing a automobile, you may be prone to get a full deal. Investing in a car does not have as a headache. Simply use the guidelines with this write-up and you can have the car you want with a very good price.

 4. GalenHaw says:

  Есть такая услуга – добровольное медицинское обслуживание (или ДМО).
  Она предполагает, что вы платите небольшую сумму за то, что ходит на прием целый год бесплатно.
  Однако соцопросы показали, что лишь 5% жителей Питера знают о ее существовании.
  По какой причине?
  Да потому что клиникам намного выгодней брать плату за каждый визит.
  А если честный врач посоветует добровольное медицинское обслуживание клиенту – это сулит ему увольнением.
  Эта информация уже спровоцировала кучу скандалов, после того как информацию об этом рассекретил один врач.
  Его уволили , после того, как он посоветовал ДМО постоянному клиенту.
  Самое ужасное, что официальные положения по ДМО присутствуют в открытом доступе, просто натыкались на эту информацию единицы.
  Как отстоять свои права?
  О правилах предоставления услуги и обязанностях частных клиник можно узнать, сделав запрос в Яндексе: ”добровольное медицинское обслуживание”.
  Именно обслуживание, а не страхование.

  34j5c6h86

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *