Nytt golv i hallen!

Nu är äntligen golvet klart i hallen och den fula bruna plastmattan ett minne blott! Lite lister och lite mer målning. Men golvet är helt klart! Skön lättnad! Martin började med att hyra maskinen nedan som hjälpte till att skära bort mattan som satt med lim, hårt. Sen slipade han bort alla ojämnheter. Om jag kommer ihåg rätt så körde han sedan primer, la ner gallernät som han sedan fäste värmekabeln i (yes, det blir uppvärmt golv). Efter det flytspacklade han allt. Det fick sedan torka ordentligt och veckan efter (i lördags) så började Martin och hans pappa Börje med att lägga plattorna.

Gallret och värmekablar med skumgummikanter

20160611_101755936_iOS

Flytspackel

20160611_115924337_iOS

Martin hade helst velat ha ännu mindre mellanrum mellan plattorna, men jag tycker det blev jättebra :)

I söndags, fogning och tvättning (av fogmassa), ett gäng gånger så det blev jämt och fint.

Och idag, trasselsudda bort och tillsist, moppa! Tjenamoss vad bra det blev!!

This entry was posted in Dagliga funderingar, Hemmet, inredning, nya saker, Huset. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nytt golv i hallen!

 1. Hanna says:

  Shit va snyggt o fogen gör sig jättebra mellan plattorna. Tur att ni inte tog ännu mindre mellanrum för fogen tillför något extra, gillar fog :)

  /Hanna

  • http://www./ says:

   “off the topic. Does commercial realestate follow the same trend as the housing market? How volatile is it? Does it follow the interest rates or inflation?” Completely different market. It’s more geared toward business fundamentals and strategy.

  • http://www./ says:

   An interesting dialogue is worth comment. I feel that you need to write more on this subject, it might not be a taboo topic but usually persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *