Tvättstugan!

Nu har vi börjat med projekt tvättstuga. Förhoppnings är det klart ganska snart, men med vår tur och ork så tar det längre tid. Men det ska bli en snabb-renovering. Plastmatta på golvet, spackel-slip-målning på väggar. Nytt tak ev. Iofs, det som kommer ta tid, sätta upp garderober och ”kök”. Eller köksstommar. Men det blir Ikea. Bänkskivorn och ho är redan inköpt. Ritningen på allt finns i huvudet så förhoppningsvis blir det sketabra:) Här kommer lite före-bilder, eller kanske mittemellan, eftersom Martin har tagit bort alla gamla garderober och fasta grejer som ska slängas och brännas. 

This entry was posted in Dagliga funderingar. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tvättstugan!

  1. http://www./ says:

    Le problème et tu le sais très bien c’est que nous les gars on est aussi difficile que les filles! Par rapport a notre liste d’épicerie!Pareillement, j’ai passé par dessus le critère de beauté! Je suis attiré vers une femme pour sa culture(nationalité,conscience, ce qu’elle a en arrière des deux oreilles) c’est ce qui m’intéresse!

  2. http://www./ says:

    CONT. However I’m pretty much amazed you think that the worlds business community has been spending 4% of its entire turnover for over 100 years with no return and annoyed customers…Do you really think that last year $120 billion was spent on ads online alone and they had no effect?and with no information to go on you have the good news that they can all simply stop doing that and it’ll have no effect? If any of my clients stopped spending on ads tomorrow they would be bust in a week!

  3. I can not copy more than one file using volta.sto premium works fine now and translates them to me a problem at a time to copy a particular file type mkw

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *