snart juni

Sommaren och allt vad det innebär närmar sig med stormsteg. Det ska bli himla trevligt att få uppleva den första sommaren i det nya huset! Men dammit vad jobbigt det är med total renovering. Det tar på psyket och jag har nog tappat 50% av mitt hår. Men det blir ju himla fint och det är roligt för det mesta! Jag har lärt mig väldigt mycket under resans gång och det är värdefullt inför framtiden.

Jag är just nu i Växjö och umgås med min fina familj och vänner. Jag har haft en otroligt tuff vecka och nu vill jag bara se framåt. Min fina Martin är mitt stöd, men även min familj som jag värderar högt!

Imorgon ska jag köra tillbaka till Stockholm och kommer att köra Åseda, Virserum, Målilla, Vimmerby och sen Linköping upp, istället för Värnamo. Småland är så vackert nu på sommaren och jag behöver njuta lite av bilfärden istället bara för att mata mil.

träd

Kommentera