Category Archives: Vardagsrum

nytt men ändå inte

Förvandlingen går framåt, sakta med detaljer som tar tid. Men så fint det blir! Tak i vardagsrum är klart och såfort vi är helt klara med köket, vilket bör bli om två veckor, så gör vi det sista i vardagsrummet. Dvs slipa golv, färga det, alla lister och foder och lite målning på det. Just de ja, en ny vägg ska upp också… Men det går fort!!!

 

imageimage

 

 

 

 

Posted in Hemmet, inredning, nya saker, Huset, Rum, Vardagsrum | Leave a comment

fredag kväll och vardagsrumsfunderingar!

Hur går det då här hemma?

Jo tack som frågar, det går bra! Snart har vi hållit på i ett år. Vilken skillnad mot när vi flyttade in! Och tur är väl det! Men renoveringen är långt ifrån klar men de största grejerna är klara, dvs ett badrum och kök. Eller köket är nästan klart.

Nästa vecka kommer mamma, Johan och Elliot hit, då ska vi fixa taket i vardagsrummet. Kommer bli strålande fint! Ska bli SÅ SKÖNT att få klart vardagsrummet, och fixa inredningen. Har stora planer för väggen ner mot pysselrummet och där kommer pintrest och Ikea in i bilden. Kommer bli så fint!

Kanske inte riktigt så spejsat som detta… Men att få bokhyllorna att se inbyggda ut, det är målet!

ikeahack

Lite mer som detta blir det nog, vet dock inte hur ryggen kommer att se ut, men det tar vi då! Snyggt kommer det att bli iaf!ikeahack2

Posted in Hemmet, inredning, nya saker, Huset, Rum, Vardagsrum | Leave a comment

jul-Skansen!

Efter vi handlat nått som Martin sett fram emot länge så åkte vi till Skansen! (En packline takbox köpte vi) Iaf, Skansen. Mycket folk, lite lagom kyligt och toppenväder! Kul att äntligen få se vargarna! Första gången på Skansen faktiskt, men har fått gå in i hägnet och klappa dem på Kolmården för ett gäng år sedan. Björnarna låg och sov, men inte sälarna, de simmade omkring och verkade ha en okej lördageftermiddag :)

IMG_3971.JPG

IMG_3974.JPG

IMG_3973.JPG

IMG_3970.JPG

IMG_3977.JPG

IMG_3982.JPG

IMG_3984.JPG

IMG_3978.JPG

IMG_3983.JPG

Sen gick vi förbi här!

IMG_3985.JPG

Kommer ni ihåg?

IMG_3583.JPG

Josefin och Sebastians bröllopsplats!

Nähe, nu ska jag snart måla ett lager färg till i vardagsrummet!:)

Posted in Huset, Upplevelser, resor, motorcykel, Vardagsrum | 1 Comment

färgval

Tre stycken väljer vi mellan till vardagsrummet. Jag vet vad jag vill ha, Martin är ganska säker på vad han vill ha, vad tycker ni?
Lister blir vitt, likaså taklister och tak. Golvet ska bli vitvaxat.

IMG_3927.JPG

Posted in Huset, Vardagsrum | Leave a comment